КОНКУРС-ЗАХИСТ РОБІТ УЧАСНИКІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК

 Регіональний центр Малої академії наук (МАН) в Уманському державному педагогічному університеті тісно співпрацює  з відділом освіти Уманського міськвиконкому та Уманським територіальним відділенням МАН України.  У цьому навчальному році  науковці університету надавали консультації учням 9 – 11-х класів загальноосвітніх шкіл і позашкільних навчальних закладів Умані та регіону в проведенні наукових досліджень у 24-х секціях.  

 20 грудня 2018 року в наукових центрах і лабораторіях нашого університету відбулося чергове свято молодої науки – І  (міський) етап  конкурсу-захисту робіт учасників Уманського територіального відділення МАН України.

 З вітальним напутнім словом до учнів та учителів звернулися завідувач методичним кабінетом відділу освіти Уманського міськвиконкому І. М. Трохименко та керівник Регіонального центру МАН Т. М. Тищенко. Всього на розгляд конкурсної комісії було представлено більше сорока робіт з різних секцій.  Традиційно найбільше – у секціях фольклористики (кер. секції д. п. н. Йовенко Л. І.), мовознавства та літературознавства (д. філол. н. Зелінська О.Ю., к. філол. н. Черевченко О.М.),  технічних наук (к. п. н. Мелентьєв О. Б.), математики (ст.в. Благодир Ф. К.).

 Усі учасники гідно представили наукові розробки, одержали позитивний заряд для взяття нових наукових вершин, відчули насолоду від власних наукових результатів. Найкращі роботи автори представлять на ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту. Побажаймо ж їм нових перемог!