Перемога студенів у конкурсі з вебдизайну

Студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини факультету фізики, математики та інформатики спеціальності 014.09 «Середня освіта (Інформатика)» освітній ступінь «Магістр» здобули призові місця у Міжнародному відкритому конкурсі з вебдизайну та комп’ютерної графіки, який проходив дистанційно на базі Вiнницького нацiонального технiчного унiверситету (http://webdesign.vntu.edu.ua) у червні–липні 2022 року.

Міжнародний відкритий конкурс із вебдизайну та комп’ютерної графіки проводиться кілька разів на рік серед учнів ЗЗСО та студентів ЗВО в наступних номінаціях: растрова графіка, векторна графіка, 3D-графіка, 3D-анімація, Flash та GIF-анімація. У конкурсі взяли участь університети, коледжі та школи України та закордоння. Мета конкурсу – підвищення рівня знань, умінь та навичок серед учнів та студентів у галузі інтернет-технологій та комп’ютерної анімації.

Тема графічного завдання була довільною, тому конкурсанти мали можливість втілити в графічній композиції будь-яку свою ідею. Студенти І курсу спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» (освітній ступінь «Магістр») Володимир ОСІПЕНКО та Денис АЛЕКА (науковий керівник: Галина ТКАЧУК, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри інформатики і ІКТ) обрали композиції, що стосуються національної свідомості та патріотичності, з якими вибороли 3 місце в номінації «Краща 2D-растрова графіка».

Студент І курсу спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» (освітній ступень «Бакалавр») Андрій ПІКУС (науковий керівник: Тетяна БОНДАРЕНКО, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій) виборов призове 3 місце в номінації «Краща 3D-анімація».

Вітаємо наших переможців та їхніх наукових керівників з перемогою! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, відкривайте, розвивайтеся. Бажаємо з таким же завзяттям і ентузіазмом, з такою ж упевненістю і цілеспрямованістю перемагати у боротьбі за свою мрію, за свій успіх, за своє майбутнє!