Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі знань «Біологія»!

 18 – 19 квітня 2019 року у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18 вересня 2018 року проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Біологія».

 Створення сприятливого середовища для повноцінної презентації результатів наукових досліджень студентів із 19 закладів вищої освіти України забезпечував колектив природничого факультету ПНПУ імені В.Г. Короленка.

 Запрошеною до участі у підсумковій науково-практичній конференції ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Біологія» від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини була студентка IV курсу природничо-географічного факультету Норченко Валерія.

 Галузева конкурсна комісія відзначила високий рівень підготовки доповідей студентів, якість відповідей на питання членів комісії та учасників конференції. Представлені роботи є актуальними для розвитку біологічної науки в Україні та мають вагоме практичне значення.

 Робота Валерії Норченко на тему «Стан короткочасної зорової пам’яті та її зв’язок з успішністю навчання підлітків різного ступеня біологічної зрілості» була представлена на секції «Біологія людини» і відзначена дипломом ІІІ ступеня, а науковий керівник – кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології та методики її навчання Олена Андрієнко подякою за підготовку студентів до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біологія».

 Вітаємо переможницю Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Біологія» Норченко Валерію та її наукового керівника Олену Андрієнко і бажаємо подальших успіхів, наукових звершень, натхнення в обраній справі, яскравих ідей і нестримної жаги до пізнання нового.