ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ДОКТОРСЬКОЇ ДИСЕРТАЦІЇ

18 червня 2019 року на базі Регіонального центру навчання іноземних мов факультету іноземних мов Уманського державного педагогічного університету імена Павла Тичини відбулося розширене засідання кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, на якому слухалося питання про рекомендацію до захисту докторської дисертації доцента Комара Олега Станіславовича на тему: «Організаційно-педагогічні засади неперервної професійної освіти вчителів англійської мови в країнах Європейського Союзу» зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки (13.00.04 – теорія і методика професійної освіти). Науковий консультант – доктор педагогічних наук, професор Безлюдний Олександр Іванович.

Дослідження пов’язане з виконанням науково-дослідної теми кафедри англійської мови та методики її навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини «Конструювання змісту навчання іноземних мов на мовному факультеті» (державний реєстраційний номер № 0111U007527).

Результати роботи та їх обговорення засвідчили високий рівень професійної майстерності докторанта. Дисертаційне дослідження Комара О.С. було рекомендоване до захисту на спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо Комару Олегу Станіславовичу творчих успіхів та кращих здобутків у професійній діяльності!