ПОЧАТОК МІЖНАРОДНОГО ТИЖНЯ В РЕСПУБЛІЦІ ПОЛЬЩА

  У рамках міжнародного співробітництва у Державній вищій школі професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в м. Лешно з 6 жовтня перебуває делегація університету в складі викладачів факультету іноземної філології професора Оксани Адольфівни Заболотної, доцента Олени Павлівни Бевз, доцента Тетяни Вікторівни Капелюшної, доцента Інни Борисівни Нестеренко та директора Польського культурно-освітнього центру, професора Ігора Івановича Кривошеї.

    Членів делегації, а також учасниць програми академічної мобільності, студенток факультету соціальної та психологічної освіти Вікторію Будегай та Ірину Господаренко гостинно привітала проректор Дорота Шіпінська, яка ознайомила їх зі структурою, місією та баченням розвитку свого навчального закладу.

    Свідченням того, що заклад є відкритим до міжнародної співпраці та партнерства є те, що сьогодні у своїх стінах він приймає представників трьох держав: України, Казахстану та Вірменії.

   Переконані, що міжнародний тиждень у місті Яна Амоса Коменського – учителя Європи буде справді насиченим і плідним. Запорукою тому є чудова організація, забезпечена представниками департаменту науки і співпраці із закордоном, доктором Костянтином Мазуром та Міколаєм Згаінські.