Робоча поїздка до Інституту європейської культури (IKE) м. Гнєзно

21-23 березня 2019 р. директор Польського культурно-освітнього центру УДПУ, проф. Ігор Кривошея з робочим візитом відвідав Інститут європейської культури (IKE) м. Гнєзно Університету імені Адама Міцкевича в Познані.

Під час зустрічі з директором Інституту, проф. Лєшеком Мрозевичем та координатором науково-освітнього співробітництва з українськими університетами, доктором Катажиною Єндращик, обговорили стан та перспективи співпраці між нашими навчальними закладами. Зокрема, продовження навчання уманських студентів на бакалаврському (ліцензіат) та магістерському рівнях, а також необхідність та умови наукового стажування професорів та викладачів в Інституті європейської культури в Гнєзно на партнерських засадах. Також розглядалися питання участі науково-педагогічних працівників і студентів у конференціях, які будуть проводитися в Умані та Гнєзно.

Під час візиту директора Польського культурно-освітнього центру УДПУ, відбулася консультація-зустріч зі студентами УДПУ, які навчаються на першому та другому курсах магістратури Інституту європейської культури. Студенти проінформували про стан виконання випускних кваліфікаційних робіт, розповіли про своє повсякденне життя у Польщі. Проф. Ігор Кривошея порекомендував студентам звернути увагу на нові та маловідомі наукові публікації, які допоможуть краще розкрити зміст магістерських робіт.