Робочий візит до міста-побратима Лешно

 24-26 березня 2019 р. директор Польського культурно-освітнього центру УДПУ, проф. Ігор Кривошея відвідав Державну вищу професійну школу (PWSZ) імені Яна Амоса Коменського у Лешно.

 25 березня відбулася зустрічі з ректором, проф. Мачеєм Петшаком, проректором Доротою Сіпінською, канцлером Янушем Полою, керівником відділу науки, міжнародної співпраці та програм ЕС Міколаєм Згаіньським, радником, ректором науково-освітнього співробітництва з українськими університетами, доктором Костянтином Мазуром. Представники навчальних закладів обговорили стан та перспективи співпраці: питання академічної мобільності студентів і викладачів, а також необхідність та умови наукового стажування професорів та викладачів на партнерських засадах.

 26 березня відбулася зустріч із проректором з наукової роботи, розвитку та міжнародного співробітництва, проф. Александром Миколайчаком щодо діяльності Польсько-української науково-дослідної лабораторії дидактики імені Яна Амоса Коменського, організації спільних конференцій та участі науково-педагогічних працівників і студентів у конференціях, які будуть проводитися в Умані та Лешно.