Стажування у Державній вищій школі професійної освіти імені Іполіта Цегельського в Гнєзно

З 20 травня по 26 травня доцент кафедри іноземних мов Свиридюк Ольга та доцент кафедри англійської мови та методики її викладання Солодчук Альона пройшли

З 20 травня по 26 травня доцент кафедри іноземних мов Свиридюк Ольга та доцент кафедри англійської мови та методики її викладання Солодчук Альона пройшли стажування у Державній вищій школі професійної освіти імені Іполіта Цегельського в Гнєзно.

Метою стажування було провести серію практичних занять (8 годин) з дисципліни «англійська мова» в рамках програми Erasmus + – Staff Mobility for Teaching для студентів спеціальності медсестринська справа та фізіотерапії. За відгуками наших закордонних колег заняття було проведено на високому науково-методичному рівні. Студенти мали змогу розповісти про себе в інтерактивній формі та більше дізнатись про місто Умань та Україну. Дехто навіть запланував відвідати Україну цього літа. Варто відмітити відкритість та активність студентів на занятті, їхню готовність до виконання різноманітних завдань та співпраці.

Досвід проходження стажування закордоном підвищує професіоналізм викладача, знайомить з іншими народами та культурами, розширює горизонти та надихає на нові звершення!

Висловлюємо слова вдячності, ректору Безлюдному Олександру Івановичу, проректору з інноваційних досліджень та європейської інтеграції, доктору педагогічних наук, професору Коляді Наталі Миколаївні, декану факультету іноземних мов Постоленко Ірині Сергіївні та доценту Сушкевич Ользі Валентинівні за надану можливість.

Бажаємо подальшого розвитку співпраці та зміцнення зв’язків між навчальними закладами.