ЯК УДОСКОНАЛИТИ ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ ТА ВИПРАВИТИ НЕДОЛІКИ: ДО 15 ЛИПНЯ ТРИВАТИМЕ ОПИТУВАННЯ ПЕДАГОГІВ У МЕЖАХ ПРОЄКТУ ERASMUS+ “PAGOSTE”

    Шкільних учителів, викладачів вишів, закладів фахової передвищої та професійно-технічної освіти запрошують пройти опитування. Воно допоможе виявити причини проблемних ситуацій у професійній діяльності та виправити їх.

    Опитування є анонімним і конфіденційним.

    Заповнити анкету можна до 15 липня 2020 року за посиланням.

    Анкета містить 63 запитання, які визначають моделі поведінки респондента, його ставлення до різних ситуацій та переконання. Результати опитування допоможуть з’ясувати причини професійних проблем, якщо такі є, проаналізувати та знайти шляхи вирішення.

    Крім того, узагальнені дані допоможуть покращити процес підготовки студентів в університетах і налагодити співробітництво між різними стейкхолдерами професійно-технічної освіти.

    Анкетування здійснюється в межах міжнародного проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)». Дослідження проводить Університет Риму Тре (Італія) у співробітництві з Інститутом професійно-технічної освіти НАПН (Україна).

Джерело інформації