Конкурс в українсько-польський проект «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа»

 Розпочато збір заявок для участі у проекті  «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа».

 Мета проекту – підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні комунікаційні технології в практики української вищої школи (жовтень 2018 р. група G) чи орієнтовані на вивчення та побудову нових моделей стосунків університетів з різноманітними навчальними закладами середньої та професійної освіти (листопад 2018 р. група H).

 Проект передбачає інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікро-проектів. Протягом навчання здійснюватиметься синхронний переклад українською мовою.

 Проект відбувається за підтримки: Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань.

 Його співорганізаторами виступили з польського боку – Варшавський університет, Ягелонський університет, Фундація Artes Liberales, з українського – Міжнародний благодійний Фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», Спілка ректорів вищих навчальних закладів України.

Дедлайн для подачі заявки – 16 вересня 2018 року.