Оголошення

 Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф86 на гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених у 2020 році.

Дедлайн подачі запитів – до 20 лютого 2019-го.

Участь у конкурсі можуть взяти молоді науковці віком до 30 років – для кандидатів наук, до 33 років – для докторантів, до 35 років – для докторів наук (на час подання запиту).

 Розмір гранту становить від 60 до 90 тис гривень. Кошти можуть надаватися як на проведення нових наукових досліджень, так і на продовженням попередніх, зокрема, під які вже отримувалися гранти.

Термін виконання проекту не має бути більше року.

Для подання запиту на участь у конкурсі потрібно:

  1. Зареєструватися на ресурсі contest.dffd.gov.ua (для учасників, які раніше не брали участі у конкурсах ДФФД, або не зареєстровані на цьому ресурсі).
  2. Заповнити онлайн форму для конкурсу Ф86.
  3. Зберегти та роздрукувати форму запиту. Паперовий запит має повністю відповідати електронному запиту.

Після цього необхідно також підготувати пакет документів та направити його поштою або надати особисто за адресою: м. Київ, бул. Т. Шевченка, 16 (поштова скринька ДФФД біля пункту охорони на першому поверсі або кімната 404б).

Перелік цих документів, а також докладніші умови участі в конкурсі є на офіційному сайті ДФФД за посиланням: https://bit.ly/2PAC3xc

Усі запитання щодо участі, оформлення запитів, заповнення електронної форми можна поставити за телефоном – (044) 246-39-29 або  електронною поштою – office@dffd.gov.ua

Щодо технічних питань необхідно звертатися до розробника системи за допомогою онлайн форми звернення. Вона розміщена на ресурсі contest.dffd.gov.ua – у розділі  «Контакти» – «Технічні питання», або за посиланням: http://contest.dffd.gov.ua/node/14804