Науковий градієнт досліджень молодих вчених

520 березня 2014 року на економічному факультеті за ініціативи кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів «Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки».
У конференції взяли участь більше100 учасників – науковці, молоді вчені, аспіранти та студенти провідних вищих навчальних закладів й установ України, доповіді яких мали різне соціально-економічне спрямування, але об’єднані загальною проблематикою конференції.
Програмою науково-практичної конференції передбачено пленарне засідання та роботу наукових секцій. На обговорення були винесені питання про сучасні проблеми економічного розвитку України, особливості впровадження інноваційних моделей співпраці бізнесу та влади, пріоритети політики імпортозаміщення, перспективи раціонального використання природних ресурсів; реалії сучасного страхового ринку, перспективи розвитку електронної комерції, проблеми молодіжного безробіття та ін.10Виступи учасників та їх дослідження мали високий рівень якості, відзначалися актуальністю та науковою новизною. За змістовність та глибину висвітлення матеріалів досліджень окремі доповідачі отримали не тільки сертифікати учасників конференції, а й грамоти.
Участь у цій конференції дала змогу молодим вченим обмінятися думками щодо отриманих здобутків, налагодити сприятливі умови для наукової співпраці, а також визначити ймовірні перспективні напрями майбутніх досліджень.