Засідання Науково-технічної ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

23 грудня 2021 року відбулося останнє у цьому календарному році засідання Науково-технічної ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На засіданні виступили:

Кравченко Оксана Олексіївна, доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти із доповіддю про підготовку освітньо-наукових програм 011 − Освітні, педагогічні науки, 053 − Психологія, 231 − Соціальна робота до проходження акредитації.

Руденко Вікторія Миколаївна, начальник редакційного відділу розповіла про виконання перспективного плану друкованої продукції у 2021 році та планування видавничої діяльності університету на 2022 рік.

Заболотна Оксана Адольфівна, доктор педагогічних наук, професор доповідала про роботу наукових шкіл на факультеті іноземних мов.

Логіна Ліна Володимирівна, начальник відділу наукового та науково-технічного розвитку розповіла про стан виконання наукових робіт кафедр, що виконуються в межах робочого часу викладачів.

Також в різному розглянули інші питання.

По завершенню засідання Годованюк Тетяна Леонідівна – доктор педагогічних наук, доцент, проректор з наукової роботи подякувала всім за плідну співпрацю, побажала здоров’я та привітала з прийдешніми святами.