Використання постійних ідентифікаторів учених та установ, їх роль у науковій екосистемі. Інструменти ORCID для науковців

Державна науково-технічна бібліотека України запрошує долучитись до серії вебінарів та майстер-класів на тему: «Використання постійних ідентифікаторів учених та установ, їх роль у науковій екосистемі. Інструменти ORCID для науковців», які відбудуться за підтримки Міністерства освіти і науки України у співпраці з ORCID на платформі Zoom та з прямою трансляцією на YouTube каналі ДНТБ України.

Вебінари відбудуться: 29 вересня, 01 жовтня, 04 жовтня 2021 року.

На вебінарах будуть розглянуті теми:

Тема 1: «Постійні ідентифікатори та переваги їх використання для дослідників, установ та дослідницької інфраструктури. Про проєкт створення Національної електронної науково-інформаційної системи URIS (Ukrainian Research Information System). Переваги використання ORCID для науковців та установ»

Тема 2: «Початок роботи з профілем науковця в ORCID (майстер-клас)»

Тема 3: «Інтеграція наукових робіт дослідника в ORCID (майстер-клас)»

Для участі у серії вебінарів усім охочим необхідно зареєструватися, перейшовши за посиланням.

Кожен зареєстрований учасник отримає сповіщення на електронну скриньку. Учасники матимуть можливість поставити запитання спікерам та взяти участь в обговоренні, а також отримають презентації та запис вебінару на електронні скриньки, вказані під час реєстрації.

З детальною програмою вебінарів можна ознайомитись за посиланням.