ВІТАЄМО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗІ ЗДОБУТТЯМ ОБЛАСНОЇ ПРЕМІЇ МОЛОДИМ НАУКОВЦЯМ ЧЕРКАЩИНИ!

У 2022 році відповідно до Положення про обласну премію молодим науковцям Черкащини, рішенням вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини для участі у Конкурсному відборі на здобуття обласної премії було подано 13 претендентів.

Відповідно до розпорядження Черкаської обласної ради «Про присудження обласної премії молодим науковцям Черкащини у 2022 році» №148/7-рс від 07.04.2022  обласну премію та звання «Лауреат обласної премії молодим науковцям Черкащини» присуджено двом науково-педагогічним працівникам університету з педагогічної та технічної галузей знань:

Орловій Ользі Михайлівні – кандидату технічних наук, старшому викладачу кафедри техніко-технологічних дисциплін, охорони праці та безпеки життєдіяльності;

Тягай Ірині Михайлівні – кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри вищої математики та методики навчання математики.

Варто зауважити, що представленні на Конкурсі здобутки є результатом плідної праці молодих науковців. Почесною нагородою стало обласне визнання. 

Від імені колективу університету щиро вітаємо молодих науковців! Бажаємо нових ідей і звершень, реалізації найсміливіших планів, подальших перемог. Нехай ваша наукова праця буде гідно оцінена і завжди втілюється в життя. Досліджуйте, аналізуйте, мрійте і досягайте бажаного!