Вітаємо переможця конкурсу есе!!!

Magna Charta Observatory, підписантом якої являється наш університет, оголосила переможців цьогорічного конкурсу есе на тему «Як студенти можуть посилити вплив на те, щоб їхні університети могли робити ефективніший внесок у суспільство?», серед яких студентка 4 курсу факультету дошкільної та спеціальної освіти Діана Стефанова-Слободян.

У конкурсі взяли участь 97 есе від студентів із 24 країн світу. Ессе незалежно оцінювало міжнародне журі, що складалося з 5 суддів з числа представників студентства і керівництва закордонних закладів освіти і організацій: Caroline Sundberg – співробітник з політики ЄС в Лундському університеті (Швеція) та колишній член Ради керівників MCO; Cristina Demaria – уповноважена ректора з питань справедливості, різноманітності та інклюзії Болонського університету (Італія) та член Ради керівників MCO; Peter Kwasi Kodjie – Генеральний секретар Всеафриканської студентської спілки (AASU, Гана) і член Ради керівників MCO; Marcelo Knobel – президент Insper (Бразилія) та член Ради керівників MCO; Catharine Stimpson – професор і почесний декан Вищої школи мистецтв і науки Нью-Йоркського університету (США) та член Ради керівників MCO.

Організатори конкурсу відзначили потенційну значимість участі у конкурсі для розвитку власних університетів та їх ефективний внесок у суспільство.

Переможців конкурсу буде запрошено на Ювілейну конференцію MCO 2023, яка відбудеться 23-25 жовтня в Лодзі, Польща, на якій вони зможуть представити свої есе та візьмуть участь у дискусіях на тему «Університети та реконструкція міст: роль досліджень і освіти».