ВІТАЄМО студентку факультету соціальної та психологічної освіти Лисенко Анну із перемогою у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт

Студентка факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Анна Лисенко отримала диплом ІІІ ступеня за результатами участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України. Науковий керівник: доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко Оксана Олексіївна.

Конкурс проводився з метою сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, підтримки обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для творчого зростання молоді, громадською організацією «Інститут політико-правових та релігійних досліджень».

Вітаємо Анну та її наукового керівника з перемогою! Бажаємо подальших творчих успіхів та перемог під мирним небом над Україною.