Сердечно вітаємо зі святом усіх науковців – науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти!

    Шановні науковці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем науки. 

    День науки − свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості, адже у сучасному світі інтелектуальний ресурс виступає головним рушієм розвитку суспільства.

    За 90-річну діяльність Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини сформував сучасну наукову базу, висококваліфікований науково-педагогічний колектив, який з легкістю вирішує найскладніші наукові завдання сьогодення. 

    Ми пишаємося студентами нашого університету, які під керівництвом досвідчених науковців беруть активну участь та здобувають перемоги у всеукраїнських олімпіадах та конкурсах.

    Шановні науково-педагогічні працівники, завдяки Вашій наполегливій праці досягнення університету визнано на національному та світовому рівнях. Висловлюємо Вам щиру вдячність за невтомну працю та наполегливість. Бажаємо міцного здоров’я, нових творчих успіхів та натхнення. Нехай найвищі висоти Науки завжди підкоряються Вам.