До уваги молодих учених і студентів закладів вищої освіти!

Президія Національної академії наук України щороку (в лютому) присуджує чотирнадцять премій за роботи в галузі природничих, технічних і соціально-гуманітарних наук для молодих учених і чотирнадцять премій для студентів закладів вищої освіти.

Для участі в конкурсі запрошуються наукові співробітники, викладачі, стажери-дослідники, аспіранти науково-дослідних установ, закладів вищої освіти віком до 35 років включно, здобувачі вищої освіти.

Право висувати кандидатів на здобуття премій надається: ученим радам наукових установ і закладів вищої освіти, колегіям (президіям) міністерств і відомств України, технічним радам промислових підприємств, що підтверджується витягом з протоколу засідання вченої ради установи або відповідного органу підприємства, організації чи відомства.

Роботи, виконані молодими вченими, приймаються Національною академією наук України на конкурс за поданням відповідних міністерств, відомств, організацій.

Граничний термін подання роботи на конкурс – 15 грудня 2020 р.

На конкурс не приймаються:

  • роботи, які раніше були удостоєні премій НАН України, галузевих академій або спеціальних премій інших відомств, що присуджуються за конкурсами
  • збірники наукових робіт різних авторів.

Більше інформації за посиланням