Урочиста Академія-2021

З нагоди святкування Дня науки уже доброю традицією Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є проведення Урочистої Академії, і цей рік не став винятком.

Науково-педагогічних працівників привітали ректор університету Олександр Безлюдний, директор Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, голова Черкаської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко, голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук, головний спеціаліст Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Оксана Орлик, проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, доцент Тетяна Годованюк.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки та з нагоди Дня науки науковців університету відзначили грамотами, подяками та нагородами Міністерства освіти і науки України, Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Уманської міської ради, Уманської районної державної адміністрації, Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Окрім того, було нагороджено переможців конкурсу «Кращий молодий науковець УДПУ імені Павла Тичини», молодих науковців, лауреатів Конкурсу підручників, навчальних посібників та монографій.

Уманський державний педагогічний університет високо цінує внесок науково-педагогічних працівників у формування наукового потенціалу закладу. Ми пишаємось тим, що завдяки плідній та наполегливій праці професорсько-викладацького складу наш університет відомий не лише в межах міста, а й у всій Україні. Переконані, що і корифеї науки, і їхні молоді талановиті послідовники й надалі докладатимуть зусиль для розвитку науково-технічного потенціалу краю, збагачуватимуть скарбницю вітчизняних і світових досягнень!