Здобувачка вищої освіти 264 групи, спеціальності 053 Психологія факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Титоренко Тетяна Олександрівна здобула І місце у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді. Науковий керівник –  доктором філософії, старший викладач кафедри психології Поліщук Олена Романівна.

Конкурс відбувся вчетверте. Ініціатива проведення конкурсу належить Національному агентству України з питань державної служби і Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу. Мета – підтримати молодь, покращити суспільне сприйняття роботи державних службовців та зацікавити молоде покоління до роботи в державних установах.

Проєкт стартував 23 червня 2023 року у шести номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків», «Політична освіта та політична культура»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи»; «Реформування освіти в умовах воєнного стану»; «Мій досвід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики»; «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України».

Бажаємо Титоренко Тетяні та її науковому керівнику Олені Романівні подальших творчих успіхів та злетів!

Бажаємо Титоренко Тетяні та її науковому керівнику Олені Романівніподальших творчих успіхів та злетів!