Здобувачка вищої освіти факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Гасанова Лейла здобула ІІ місце у номінації «Реформування освіти в умовах воєнного стану» Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. Тема конкурсної роботи: «ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕМОЦІЙНИХ НАВЧИЧОК УЧНІВСЬКОЇ МОЛОД». Науковий керівник:  доктором педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко.

Конкурс відбувся вчетверте. Ініціатива проведення конкурсу належить Національному агентству України з питань державної служби і Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу. Мета – підтримати молодь, покращити суспільне сприйняття роботи державних службовців та зацікавити молоде покоління до роботи в державних установах.

Проєкт стартував 23 червня 2023 року у шести номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків», «Політична освіта та політична культура»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи»; «Реформування освіти в умовах воєнного стану»; «Мій досвід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики»; «Реформування державного управління в контексті європейської інтеграції України».

Участь в конкурсі взяли молоді люди із понад 100 міст і містечок України. Надійшли також роботи з Німеччини, Польщі та Бельгії. До оргкомітету подано 204 роботи, з яких 190 – текстових та 14 – відео робіт.

Переможці  відзначені цінними та пам’ятними подарунками. Крім цього, дипломами відзначені освітні заклади, учні й студенти яких найактивніше долучилися до конкурсу (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини).

Бажаємо Лейлі Гасановій та її науковому керівнику Оксані Кравченко подальших творчих успіхів та наукових злетів!